De bouw is gestart

17 Februari 2024
Door Renske
Leestijd 1 minuten

Wat een week was het!

Het beste is nieuws is dat mijn omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden. Daar ben ik natuurlijk superblij mee! Nu staat (even afkloppen) niks me meer in de weg om deze zomer op de Sinneblom te wonen.

Verder zit er van alles in de pijplijn qua PR.

Zo komt er een update over het project in de lokale krant Sa!, ga ik binnenkort alles over de filosofie achter het tiny house-project vertellen in het programma No Sa! én er zit een item bij Omrop Fryslân aan te komen.

Intussen is de bouw van mijn tiny house ook gestart. Momentje hoor, als je na vele huisjes die niet van jou waren, dan eindelijk het frame van JOUW huisje voor het eerst ziet.

Het huisje wordt gebouwd door NextBuilders in Roden en de bouw neemt slechts een week of 4 in beslag. Geweldig toch: in slechts 4 weken van niks naar een huis!

We zitten nu in de afrondende fase qua contracten met de gemeente en daarna kan de aannemer aan de slag.

Ik verheug me er helemaal op om deze zomer eindelijk in mijn tiny house te zitten!

Het werd niet 2022, zoals we eerst dachten, het werd niet 2023, zoals we daarna dachten, maar het wordt wel 2024!