Renske

Leeftijd: 40

Wat is je beroep?

Ik ben contentmanager bij een trainingsbureau voor marketing en sales.

Wat heb jij met tiny house?

Ik ben al jaren met tiny houses bezig. Ik heb nooit groter dan 50 m2 gewoond en niet te groot wonen geeft me een gevoel van overzicht. Ik weet precies wat ik heb en waar het ligt en ben zelden iets kwijt in huis. Bovendien moet je met een tiny house bewust nadenken over wat je wel en niet nodig hebt en dat vind ik ook een mooi proces :)

Waar kijk je het meeste naar uit als je in TinySinneblom woont?

Dit wordt mijn eerste koophuis en dus het eerste huis dat ik helemaal naar mijn zin kan maken. Dat is dus het eerste waar ik naar uitkijk. Ik vind het fantastisch dat het een zo energiezuinig mogelijk huisje wordt en dat het van biobased materialen gemaakt wordt. Verder kijk ik ernaar uit om echt iets moois te kunnen neerzetten met de andere tinysinneblommers, waarmee we ook anderen weer kunnen inspireren.

Wat is er bijzonder aan jouw tiny house?

Zoals het nu staat, wordt het met 35m2 bruto het kleinste huisje in TinySinneblom 😉 Daar ben ik stiekem wel een beetje trots op! Verder wordt het huisje voorbereid voor een waterbuffer die in de toekomst geplaatst wordt. Deze vangt regenwater op waarmee ik kan wassen, mijn wc kan doorspoelen en de tuin kan sproeien. Dit vind ik heel belangrijk omdat ik het van de zotte vind dat we zo veel drinkwater verspillen terwijl er gratis water uit de hemel komt. Dit wordt een steeds groter probleem en ik wil mijn steentje bijdragen aan de oplossing ervan.

Wat is een grappig weetje over jou?

In mijn werk ben ik heel georganiseerd, maar privé loop ik vaak te dromen. Dan kom ik er na het fluitje van de conducteur achter dat ik weer eens in de verkeerde trein ben gestapt.